10 Jaar in beweging

10 jaar kinese10 jaar Kinese, 10 jaar in beweging

Precies 10 jaar geleden stond dit stukje in het Ermelose Kontakt. Door dit stukje in de krant nam mijn praktijk een vlucht in had ik in no-time mijn praktijk prettig gevuld. De naam ‘Kinese’ die ik 10 jaar geleden aan mijn praktijk gaf, past nog steeds perfect.

‘Wat beweegt je?’

‘Kinese’ is het Griekse woord voor ‘beweging’. Beweging als in ‘in beweging zijn, sporten’.  Beweging als tegenpool van blokkade, vast zitten. Beweging als in ‘wat beweegt je’? Beweging als in ‘stromende energie, doen waar je blij van wordt’.  En mijn praktijk Kinese, daar word ík blij van!

In de afgelopen 10 jaar is er ook voor mij en de praktijk beweging geweest; de praktijk heeft op een heel laag pitje gestaan in de tijd dat ik werkte bij Verslavingskliniek Solutions. Deze tijd was bijzonder leerzaam voor mij. En ook de periode daarna toen ik het vuur in mijn praktijk weer omhoog wilde brengen. De afgelopen 10 jaar zijn er verschillende verhuizingen geweest met uiteindelijk een locatie voor de praktijk in Amsterdam én in Harderwijk. Ik veel bijgeleerd, heb diverse bijscholingen gedaan en ben gestart met een Yoga-docentenopleiding.

Volop in beweging in 2017

En wat brengt het nieuwe jaar? Binnenkort zal ik er uitgebreider over schrijven maar er is volop beweging. Per 1 januari verhuist Kinese naar een nieuwe locatie in het centrum van Harderwijk. Per 1 januari is Kinese bij een nieuwe beroepsorganisatie: de VBAG. Dat betekent dat er méér zorgverzekeringen zijn die de behandeling van Kinese (deels) vergoeden vanuit de aanvullende verzekering. En last but not least; Kinese start met het geven van yogalessen. Heel specifiek richt ik mij op Yoga voor mannen, maar natuurlijk is er ook een M/V yogagroep.

Dankbaar

Bovenal ben ik dankbaar voor het vertrouwen dat mijn klanten in mij stellen, dat ik mag doen wat ik doe. Dat ik het vertrouwen krijg om via massage aan te mogen raken. Iedere massage is als een nieuw verhaal. Met massage wordt er voelbaar wat er is, zowel fysiek als mentaal. Een massage is als een reis door je lichaam én geest; ik ben dankbaar dat ik mee mag ‘op reis’.