3 februari Verwendag (ex)kankerpatiëten en hun naasten

Verwendag (ex)kankerpatiëten en hun naastentreatment-1327811_640

Op vrijdag 3 februari wordt in Ermelo een verwendag gehouden voor (ex)kankerpatiënten én hun naasten. Kinese praktijk werkt hier met  liefde aan mee. Samen met andere collega’s bieden we onze diensten op vrijwillige basis aan in een mooi verwenprogramma. Deze dag wordt georganiseerd door  Bert Poelman van stichting De Ultieme Uitdaging. De verwendag vindt plaats in het beweegcentrum op Stationsstraat 91A  in Ermelo van 10.00 – 12.30 en van 13.00 – 16.00 uur.

Aanbod verwendag

Op deze dag is er gelegenheid je op verschillende manieren te laten verwennen: massage, manicure of een reiki behandeling ontvangen. De dag is bedoeld voor iedereen die zelf of in de naaste omgeving te maken heeft (gehad) met kanker.   Lijkt het je fijn of ken je iemand die je hier een plezier mee zou kunnen doen? Meld je aan via email: bertpoelman@outlook.com Meer info over deze dag lees je hier : Stichting de Ultieme Uitdaging

Het effect van massage

Kanker is een ingrijpende ziekte. De ziekte neemt bezit van het lichaam en de behandeling met chemotherapie, bestraling of hormoontherapie laat zijn sporen achter in het lichaam, zowel geestelijk als lichamelijk. Zowel lichaam als geest hebben behoefte aan ontspanning. Een massage helpt het contact met en het vertrouwen in het lichaam te herstellen. Daarnaast kan massage symptomen als pijn, misselijkheid, vermoeidheid, slapeloosheid, angst, stress en depressie verminderen.