Bericht aan mijn dierbare cliënten

Aan mijn dierbare cliënten,

We hebben het (bijna) allemaal gehoord, de Corona-maatregelen zijn verlengd tot in ieder geval 20 mei. Dit betekent dat de praktijk tot die tijd gesloten is, en het niet mogelijk is om een massageafspraak in te plannen. Het is niet anders.

Jullie, -mijn cliënten- zijn mij dierbaar. Wie bij mij op de massagetafel heeft gelegen weet dat ik de massage altijd afsluit door te zeggen ‘Dank je wel’. En iedere keer als ik dat zeg, meen ik het oprecht met mijn hele hart. Dankjewel dat je mij het vertrouwen geeft om je aan te mogen raken, dankjewel dat je je onder mijn handen veilig genoeg voelt om te ontspannen, dankjewel dat je mij de gelegenheid geeft om het werk waar ik zó van hou te kunnen uitvoeren.

Mijn lieve cliënten, ik mag hier geen namen noemen, maar ik denk aan jullie. Ik hoop dat het goed gaat met jullie, dat jullie je redden thuis met je kinderen, dat jullie dierbare mensen om je heen hebben die een beetje op jullie letten, dat jullie niet eenzaam zijn, of slapeloze nachten hebben.

En ja, met mij gaat het goed. Ik berust in de situatie, het is zoals het is. En ik benut de situatie ten goede voor mijzelf. Ik neem rust, doe yoga en mediteer, ik wandel en fiets, ik schrijf en ik lees en ik staar voor me uit. En ik geef 3x per week een online sessie, kijk maar in de Agende van Kinese online. Als je wilt kan je daaraan meedoen.

Wat ik bedoel te zeggen is; ik ben er voor jullie. Als ik op één of andere manier -op afstand- iets voor je kan betekenen, dan hoor ik het graag. Misschien wil je gewoon even bellen, of appen of mailen. Het mag.

Wanneer het weer kan, zal ik heel blij zijn jullie weer te zien in de praktijk. Voor nu, heb het goed, stay safe & brave.

Liefs,

Heleen