Corona en massage

Het Corona virus en massage.

We moeten het er even over hebben.  Want massage zonder aanraking, dat kan natuurlijk niet. Kinese praktijk wil de deuren graag open houden en zal passende en aanvullende maatregelen nemen om het risico op besmetting te minimaliseren:

  • Handen wassen voor en na de massage (dat deed ik natuurlijk altijd al 🙂
  • We schudden voorlopig geen handen.
  • Na elke behandeling desinfecteer ik de behandeltafel.

Van mijn cliënten vraag ik het volgende:

Ben je verkouden, heb je een nare hoest en of andere griep verschijnselen? Annuleer de afspraak en blijf lekker thuis. Dit geldt ook voor als je verhoging of koorts hebt, wat overigens altijd al een contra-indicatie is voor massage.

We laten ons niet gek maken, maar zijn alert en voorzichtig.

De yogalessen van Zondag Yoga gaan vooralsnog gewoon door.

Ik wens iedereen een hele fijne week!