Mandalatuin en ‘Donatie-Yoga’

Yoga in de Mandalatuin

Deze zomer stellen Ingrid en Eugene Klooster hun Mandalatuin open voor verschillende activiteiten. In de mandalatuin willen zij graag mensen die bezig zijn met bewustwording en het verband herkennen tussen lichaam en geest laten genieten van de helende rustgevende energie van de planten, vogels, bijen, libelles, kikkers enz. Op deze prachtige plek mag ik op zondagavond 13 augustus een hatha-yogales geven. Je bent van harte welkom om mee te doen. Er is plek voor maximaal 11 deelnemers dus meld je gauw aan 🙂

Doneren aan Duchenne Heroes

Hoeveel je wilt betalen/doneren voor deze avond mag je zelf bepalen. De opbrengst gaat naar Duchenne Heroes. Als je mij een beetje kent weet je hoe betrokken ik ben bij dit MTB-evenement en met deze ‘donatie-yoga’ combineer ik mijn liefde voor Yoga en Duchenne Heroes. In september sta ik weer aan de start voor deze monstertocht tezamen met mijn team Rio voor Roman en elke euro is welkom. Ik hoop je te ontmoeten op zondag 13 augustus.