Nieuw Nieuw Nieuw

Nieuw Nieuw Nieuw in het nieuwe jaarnieuwnieuwnieuw

Nieuwe tarieven, nieuwe vergoedingen, nieuwe bedrijfsactiviteit (yoga ♥) en last but not least een nieuwe locatie! En dat allemaal per 1 januari 2017. Dat noem ik nog een eens een fris begin van het nieuwe jaar.

Nieuwe locatie: Hogeweg nr. 4

Vanaf 1 januari neemt Kinese praktijk haar intrek op de Hogeweg nr. 4 in Harderwijk. Deze professionele praktijkruimte heeft een gedeelde entree en wachtruimte met fyisiopraktijk Angelo van Klink, een medische pedicurepraktijk, het huid- en oedeemcentrum  Harderwijk en de praktijk voor gezinscoaching en contextuele therapie van Marlies Hendrikse. Op deze nieuwe locatie gelden ook ruimere openingstijden; het is mogelijk om ’s avonds en zelfs in het weekend een massage te plannen.

Nieuwe tarieven

De nieuwe locatie en de ruimere openingstijden brengen ook hogere kosten met zich mee. Daarom is Kinese praktijk genoodzaakt om dit jaar het tarief te verhogen. Op de website staan de nieuwe tarieven vermeldt.

Nieuwe vergoedingen vanuit aanvullende verzekering

Vanaf 1 januari gelden er vernieuwde vergoedingen vanuit de aanvullende verzekering voor de behandelingen van Kinese praktijk. Kinese praktijk is met ingang van het nieuwe jaar aangesloten bij de beroepsvereniging VBAG. De Holos massagetherapie wordt gezien als natuurgeneeskundige therapie en als zodanig vergoed wanneer dat is opgenomen in je aanvullende zorgverzekering. Om een idee te krijgen welke zorgverzekeringen dat zijn, kan je deze lijst bekijken. Om er zeker van te zijn of jouw zorgverzekering (een deel van) de behandeling vergoedt neem je het beste contact op met je zorgverzekeraar.

Nieuw in het aanbod van Kinese praktijk; Yoga

Met heel veel plezier is Kinese praktijk onlangs gestart met het geven van een 7-weekse Yoga try-out voor mannen. In februari start er opnieuw een blok van 7 weken voor mannen die de kracht van yoga willen ontdekken. Natuurlijk wil Kinese praktijk ook aan vrouwen yoga bieden. In januari zal een M/V Yogagroep starten. Zodra data en locatie bekend zijn, zullen die vermeld worden op de website. Wanneer je geïnteresseert bent om  mee te doen, kan  je dat vast laten weten door een emailbericht te sturen naar info@kinesepraktijk.nl