Senioren Yoga voor Beginners

Nooit te oud om (iets nieuws) te leren; SeniorenYoga voor beginners bij ZorgDatsenioren yoga

Bewegen is goed voor bijna iedereen. Yoga maakt je lichaam sterker, verbetert lichaamsfuncties en zorgt voor meer soepelheid in je lichaam.

Wegens groot succes biedt ZorgDat op de woensdagochtend  een derde yogales voor beginners aan. Er is veel interesse voor de twee huidige yogacursussen die vanaf de start van het komende seizoen helemaal volgeboekt zijn. Om aan de vraag te voldoen, start ZorgDat een derde yogacursus. Onder begeleiding van gekwalificeerde docenten, wordt u als senior meegenomen in de wereld van yoga. U blijft in beweging en soepel. Daarnaast is er in het wijkontmoetingscentrum waar de lessen plaatsvinden, volop ruimte voor ontmoeting onder genot van koffie en thee. De derde yogacursus bestaat uit 25 lessen.

De lessen vinden vanaf 27 september op woensdagochtend van 9.00u -10.00 uur plaats in Wijkontmoetingscentrum Stad (Houtkamp 33, Harderwijk). Er kunnen maximaal 12 mensen deelnemen aan deze yogacursus.

Heeft u interesse om deel te nemen aan deze yogalessen, neem dan contact op met ZorgDat via 0341-434656 of meldt u direct aan via www.zorgdat.nl u kunt ook bellen met Coby Kock 06-44288428 of cobykock@zorgdat.nl