Zondag Yoga is jarig!

Er is er één jarig en dat vieren wij!

Zondag Yoga is jarig en dat vieren wij!

Op zondag 24 februari bestaat Zondag Yoga 2 jaar en dat willen we natuurlijk graag samen vieren met een feestelijke les.

Kom met z’n 2-en, en betaal voor 1.

Je bent van harte welkom om deze les iemand mee te nemen, kom met z’n tweeën en betaal voor één. Een leuke manier om kennis te maken met yoga, of -als je al ervaren bent- om je yoga beoefening voort te zetten.

Zoals altijd sluiten we de les af met een kopje thee, en op 24 februari doen we daar iets lekkers bij van Maaltijdmeid.

Dankbaar en trots

Als je mij een beetje kent, weet je dat ik Zondag Yoga elke zondag weer ervaar als een feestje dat ik mag geven in de prachtige Catharinakapel. Wat vond ik het spannend, toen ik met Zondag Yoga startte in februari 2017. “Zou er wel iemand komen?”, dacht ik vaak wanneer ik -voorafgaand aan de les- alles aan het klaar zetten was…  Inmiddels kan ik rekenen op een fijne ‘vaste kern’ van yogi’s en yogini’s en weten ook de ‘losse aanwaaiers’ de weg naar Zondag Yoga te vinden.  Ik ben hier echt dankbaar voor en ook trots op de mooie Catharinakapel die de deuren opent voor Zondag Yoga.

Aanmelden mag via info@kinesepraktijk.nl  of  via 06 23701210, maar als je op het laatste moment wilt beslissen of je komt zonder aan te melden mag dat ook; Zondag Yoga is een open yogales waar je altijd welkom bent om mee te doen.

Tot ziens bij Zondag Yoga.

NAMASTE