Yoga

Yoga is fysiek: je wordt er sterk van én lenig én energiek. Maar Yoga is ook mentaal: het gaat over focus en concentratie.

stretch

Yogales voor mannen & vrouwen

Naast de massages verzorgt Kinese praktijk ook yogales voor mannen en vrouwen.  Zondagochtend zijn we met Zondag Yoga op het mooiste plekje van Harderwijk; de Catharinakapel. 🙂

Privé yogales is ook mogelijk (€ 67,- / les). De les en het programma wordt dan voor jou op maat gemaakt.

Als freelance yogadocent geeft Heleen van der Veen les bij Get Healthy Harderwijk.

Yoga binnen je eigen grenzen

Yoga is voor iedereen. Je hoeft niet lenig te zijn of over een goede fysieke conditie te beschikken. Yoga beoefen je binnen je eigen grenzen, het maakt dus niet uit wat je leeftijd, conditie, eventuele beperking of blessure is.

Yoga is fysiek: je wordt er sterk van én lenig én energiek. Maar Yoga is ook mentaal: het gaat over focus en concentratie. Yoga geeft je meer rust in je hoofd.

Heleen van der Veen is yogadocent i.o. Zij volgt de docentopleiding bij Ajita Barbier aan het Raja Yoga Instituut te Ilpendam . Met veel plezier en gezonde nuchterheid deelt zij graag haar liefde voor Yoga.

Er zijn veel verschillende stromingen in Yoga. De yogalessen van Kinese zouden het beste gevat kunnen worden als Hatha-yoga. Hatha yoga is onderdeel van Raja Yoga, het 8-voudige yogapad.