06 2370 1210 info@kinesepraktijk.nl

Zondag Yoga in de CatharinakapelUnknown

Kinese praktijk organiseert en verzorgt op zondagochtend ‘Zondag Yoga’ in de Catharinakapel in Harderwijk.  Zondag Yoga is een open hatha-yogales waar iedereen welkom is. Yoga-ervaring is niet nodig om mee te doen.

We starten om 9.30 uur. Inloop vanaf 9.00 uur. Zondag Yoga is in principe elke zondag met enkele uitzonderingen; er is géén yogales op zondag 25 maart, Paaszondag 1 april en 15 april 2018.

Losse les of wekelijks meedoen

Een losse les meedoen is €12,-. Wil je wekelijks de lessen meedoen dan is de 10-rittenkaart voordeliger om aan te schaffen via Kinese praktijk. Deze kaart kost € 95,-  (drie maanden geldig en ook te gebruiken voor Woensdagavond Yoga in Wijkcentrum Stad  te Harderwijk.

Aanmelden voor Zondag Yoga kan via: info@kinesepraktijk.nl is prettig maar niet noodzakelijk. Je kan ook gebruik maken van dit contactformulier.

Yoga is voor iedereen

Je hoeft niet lenig te zijn of over een goede fysieke conditie te beschikken. Yoga beoefen je binnen je eigen grenzen, het maakt niet uit wat je leeftijd of conditie is. Van Yoga word je sterker, leniger en energieker. Yoga leert je te focussen en concentreren, maar ook te ontspannen. Yoga geeft je rust.

Wat heb je nodig

Er zijn yogamatten en kussentjes aanwezig. Doe lekker loszittende kleding aan.