Zondag Yoga

Zondag Yoga in de CatharinakapelUnknown

Kinese praktijk organiseert en verzorgt op zondagochtend ‘Zondag Yoga’ in de Catharinakapel in Harderwijk.  Zondag Yoga is een open hatha-yogales waar iedereen welkom is. Yoga-ervaring is niet nodig om mee te doen.

We starten om 9.30 uur. Inloop vanaf 9.00 uur. Zondag Yoga is in principe elke zondag met enkele uitzonderingen; er is géén yogales op zondag 15 juli 2018. 

In de zomervakantie gaat Zondag Yoga in principe gewoon door. Dus ben je in Harderwijk of omgeving op vakantie, kom lekker meedoen, je bent van harte welkom!

Losse les of wekelijks meedoen

Een losse les meedoen is €12,-. Wil je wekelijks de lessen meedoen dan is de 10-rittenkaart voordeliger om aan te schaffen via Kinese praktijk. Deze kaart kost € 95,-  (drie maanden geldig.

Aanmelden voor Zondag Yoga kan via: info@kinesepraktijk.nl. Je kan ook gebruik maken van dit contactformulier of een berichtje sturen naar 06 23701210.

Yoga is voor iedereen

Je hoeft niet lenig te zijn of over een goede fysieke conditie te beschikken. Yoga beoefen je binnen je eigen grenzen, het maakt niet uit wat je leeftijd of conditie is. Van Yoga word je sterker, leniger en energieker. Yoga leert je te focussen en concentreren, maar ook te ontspannen. Yoga geeft je rust.

Wat heb je nodig

Er zijn yogamatten en kussentjes aanwezig. Doe lekker loszittende kleding aan.