Zondag Yoga

Zondag Yoga in de Catharinakapel
Unknown

Kinese praktijk organiseert en verzorgt op zondagochtend ‘Zondag Yoga’ in de Catharinakapel in Harderwijk.  Zondag Yoga is een hatha-yogales. Yoga-ervaring is niet nodig om mee te doen. We starten om 9.30 uur. Inloop vanaf 9.15 uur.

Wanneer wél en wanneer géén Zondag Yoga

Zondag Yoga is in principe elke zondag met enkele uitzonderingen. Er is géén Zondag Yoga op zondag 8 augustus, 29 augustus, 26 september, 17 oktober, 31 oktober en 19 december 2021. Houd deze pagina in de gaten of stuur me een berichtje om zeker te weten dat je niet voor een dichte deur staat. 

Vanaf zondag 6 juni kunnen we de draad weer oppakken met Zondag Yoga op zondagochtend in de kapel. Reserveren en een gezondheidscheck zijn verplicht.

Houd deze website of de Facebookpagina van Zondag Yoga in de gaten voor updates of wijzigingen. Een berichtje sturen mag natuurlijk ook.

Losse les of wekelijks meedoen

Een losse les meedoen is €14,-. Wil je wekelijks de lessen meedoen dan is de 10-rittenkaart voordeliger om aan te schaffen via Kinese praktijk. Deze kaart kost € 110,-  (drie maanden geldig).

Aanmelden voor Zondag Yoga kan via: info@kinesepraktijk.nl. Je kan ook gebruik maken van dit contactformulier of een berichtje sturen naar 06 23701210.

Yoga is voor iedereen

Je hoeft niet lenig te zijn of over een goede fysieke conditie te beschikken. Yoga beoefen je binnen je eigen grenzen, het maakt niet uit wat je leeftijd of conditie is. Van Yoga word je sterker, leniger en energieker. Yoga leert je te focussen en concentreren, maar ook te ontspannen. Yoga geeft je rust.

Wat heb je nodig

Er zijn yogamatten en kussentjes aanwezig, maar natuurlijk is het fijn om je eigen matje en kussen mee te nemen. Zeker nú met de Corona-maatregelen raad ik aan je eigen spul mee te nemen. Doe lekker loszittende kleding aan met lange mouwen. De vloer kan koud zijn, dus voor bij de eindontspanning is het prettig wat aan te kunnen doen, of een extra fleece dekentje te gebruiken.