Over mij en Kinese

‘Kinese’ het Griekse woord voor ‘beweging’

portret Heleen van der Veen‘Wat beweegt je’

Beweging is een woord dat bij mij en mijn leven past. In mijn praktijk wil ik, zonder het nadrukkelijk te zeggen, bewust maken;‘Wat beweegt je’. Geen vraag maar een uitnodiging voor jezelf. Het mooie van massage vind ik dat je alleen je handen nodig hebt, het is heel puur en natuurlijk. Het effect dat bereikt wordt met massage blijft me verrassen.

Ik ben begonnen als sportmasseur en vervolgens heb ik de vierjarige hbo-opleiding aan de Academie voor Massagetherapie Holos gevolgd en met positief resultaat afgesloten.

Bijblijven

Om mijn kennis op peil te houden en uit te breiden volg ik regelmatig cursussen/workshops. Momenteel volg ik de Yoga docentopleiding aan het Raja Yoga Instituut te Ilpendam.