Yoga op de werkvloer

Yoga op de werkvloer

Waarom is Yoga op de werkvloer zinvol? Werknemers zullen steeds langer doorwerken en de gemiddelde leeftijd stijgt. Investeren in de duurzame inzetbaarheid van werknemers is meer en meer prioriteit. Het regelmatig aanbieden van Yoga op de werkvloer draagt niet alleen bij aan de gezondheid en het welzijn van de medewerkers, maar ook aan die van de organisatie.

Wat is de winst met Yoga?

Het effect van Yoga is veelomvattend: de yogi bouwt niet alleen een goede fysieke conditie en kracht op, ook verbetert de mentale weerbaarheid, ontstaan nieuwe levensinzichten en heeft stress minder effect. De winst die hiermee wordt behaald is: lager ziekteverzuim, minder werk-gerelateerde pijnklachten, geconcentreerder kunnen werken, hogere productiviteit, beter prioriteiten kunnen stellen, beter kunnen omgaan met stressvolle situaties en beter inzicht in complexe problematiek.

Yoga is geschikt voor iedereen

Yoga doe je binnen je eigen fysieke grenzen. Daarom is Yoga geschikt voor iedereen, ongeacht leeftijd, conditie, eventuele beperkingen of blessures. Het helpt je om fysiek, mentaal en emotioneel in vorm te komen en/of te blijven. Kinese biedt toegankelijke oefeningen voor iedere medewerker, van beginner tot gevorderd. Gewoon in de vergaderruimte of in een boardroom. Kinese zorgt voor de yogamatten.

Vraag vrijblijvend een offerte aan