Yoga

Yoga is fysiek: je wordt er sterk van én lenig én energiek. Maar Yoga is ook mentaal: het gaat over focus en concentratie.

stretch

Yoga voor mannen & vrouwen

Naast massages verzorgt Kinese praktijk ook privé yoga in de praktijk of op locatie. De les en het programma wordt dan voor jou op maat gemaakt.

Yoga binnen je eigen grenzen

Yoga is voor iedereen. Je hoeft niet lenig te zijn of over een goede fysieke conditie te beschikken. Yoga beoefen je binnen je eigen grenzen, het maakt dus niet uit wat je leeftijd, conditie, eventuele beperking of blessure is.

Yoga is fysiek: je wordt er sterk van én lenig én energiek. Maar yoga is ook mentaal: het gaat over focus en concentratie. Yoga geeft je meer rust in je hoofd.

Heleen van der Veen is yogadocent, opgeleid aan de yoga-opleiding bij Ajita Barbier van het Raja Yoga Instituut . Met veel plezier en gezonde nuchterheid deelt zij graag haar liefde voor yoga.

Er zijn veel verschillende stromingen in yoga. De yoga van Kinese zouden het beste gevat kunnen worden als Hatha-yoga. Hatha yoga is onderdeel van Raja Yoga, het 8-voudige yogapad.